aries. el primer signo de fuego

mi regla y yo, una relacion complicada

re-conócete. taller de astrologia

receta de limpiador facial en base de aceite

uN poco DE REIKI

Y tu qué te pones en tu piel?

REFLEXOLOGIA HOLÍSTICA

La reflexologia holística és una tècnica energètica en la que es concep el cos i la ment com un tot. No només es treballa el cos físic, sinó que anem al seu origen en el pla emocional-mental.

 

Cada òrgan del cos regeix sobre unes emocions concretes. Quan les emocions s'alteren, l'òrgan es desequililbra.

 

Els sentiments de por, preocupació, ràbia, tristesa, ... són molt comuns en les nostres vides, i desequilibren el nostre estat d'harmonia, i això provoca bloquejos energètics, que dónen origen a trastorns en les funcions dels òrgans i les visceres, per desenvolupar finalment malalties.

 

Segons la medicina tradicional xinesa,  la por afecta als ronyons i bufeta, la trsistesa al pulmó i a l'intestí gruixot, la ràbia al fetge i a la vesicula biliar, les preocupacions a l'estòmac i al pàncrees i melsa, la seritat o l'extrema eufòria afecten al cor i a l'intestí prim.

 

 

En la reflexologia holísitca, farem servir els simptomes i les alteracions físiques per saber el possible origen del desequilibri emocional.

 

Una sessió de reflexologia holística de 45 minuts, es basa en una sessió relaxant de massatges podals  i de reflexologia en cadascun dels set chacres, podent així desbloquejar-los, i treure els bloquejos emocionals que creen desajustos físics i mentals.

 

En aquesta sessió, es combinen els massatges podals, amb: Cristaloterapia, treballant amb cristalls

Cromoterapia, ajudant-nos amb els colors de la llum

Aromaterapia, fent els massatges amb diferents olis essèncials.

ASTROLOGIA HUMANISTA

 

L'astrologia humanista representa un pas més enllà de la psicoastrologia, i el seu objectiu és guiar el procés de creixement personal des del transpersonal. La carta natal des de la visió humanista representa una eina dinàmica de creixement, en ella no hi ha res bo ni dolent, és un instrument per impulsar les nostres capacitats, valors, i virtuts com a part d'aquest tot universal en què estem integrats.

La tasca de la lectura d'una carta natal, és ajudar a desenvolupar al màxim les capacitats de la persona, per millorar l'activitat global, ja que cada carta està integrada dins d'un ordre major, generacional o universal. La Carta natal representa una peça en un gran trencaclosques celeste.

Al llarg dels anys, hauríem de ser capaços d'expressar-la com un tot harmònic. Naixem amb certs dominis i mancances, que ens correspon equilibrar.

Els 12 signes són com una orquestra amb 12 músics, i al final de la vida, aquests dotze músics, han de ser capaços d'interpretar la melodia de la nostra vida, per això hem de desenvolupar els dotze signes per igual.

La imatge de la carta, que s'obté a partir de les dades exactes de lloc, dia i hora de naixement d'una persona, negoci, relació, empresa ... representa un mandala particular.

Aquest mandala és la imatge de com estava el mapa celeste en el moment de néixer, aquesta imatge d'aquest moment precís, ens acompanya tota la vida. La imatge de la carta natal tanca el procés d'identificació personal que es va iniciar en la concepció, durant la gestació es va desenvolupar una llavor d'un arbre fruiter, la imatge celeste de la carta natal, ens indica quin tipus de llavor som, i quin tipus de vida hem de desenvolupar.

La Carta Natal com un Mapa de Vida.

La carta natal, assisteix a la personalitat en l'aprenentatge per a aquest dia d'escola, marca els límits de la nostra personalitat, indica les capacitats i qualitats reals i les latents, el que tenim al nostre favor, i les nostres dificultats que hem de millorar.

Indica el nostre projecte de vida, durant la vida escollim quin tipus de fruita donarem dins de la nostra naturalesa, és a dir si la nostra llavor és d'un taronger haurem evolucionar per ser un taronger, però quin tipus de taronges volem donar aquesta és la nostra elecció.

La Carta Natal No Condemna.

Representa un mapa, una guia una carta de navegació, marca d'on venim i on volem arribar, per aquest viatge, nosaltres decidim quins camins prendre. Disposem de llibertat per decidir quin itinerari volem per arribar al nostre destí. Moltes vegades l'itinerari el seguim sense qüestionar-ho, i potser descobrim que no és un bon itinerari per a nosaltres, sempre podem modificar-lo, en pretendre canviar el personatge el món es tirarà a sobre perquè ens han ensenyat que la gent no canvia, però no és cert , i si canvies, la resta de la gent se sentirà moguda, i això de vegades no els agrada, però tu has de decidir quin és el teu millor itinerari.

La carta natal ens ajuda a ser conscients de la nostra carta, i llavors podem reprogramar l'itinerari que teníem programat.

Projecte de Vida.

El projecte de vida el podem comparar amb un arquitectònic, el dibuix de la carta són els plànols del projecte, l'informe tècnic és el que diu la lectura d'aquesta imatge. Els fonaments que sostenen l'edifici, són l’ Ascendent, El Sol, La lluna, i Mart.

L’ Ascendent És l'experiència del naixement, corresponent a la primera impressió que donem, la primera imatge, és tal com ens veuen la primera vegada, és l'eina amb la qual aconseguiràs l'entorn i el terreny que la llavor necessita per créixer, és l'eina per seduir a la vida.

El Sol És la llavor, és la teva identitat, el caràcter, la teva manera de ser. El reconeixem plenament sobre els 21 anys.

La Lluna La lluna és l'aigua amb què es nodreix la llavor. És la primera energia amb la qual connectem, en el nostre procés de gestació intra i extra uterí (9 mesos embaràs, 9 mesos fora de la mare). És nostres emocions, sentiments, gestiona els nostres vincles.

El planeta Mart És qui defensa que els ocells no es mengin la nostra llavor, és la nostra protecció cap als altres. Correspon a les nostres defenses, com ens defensem, és el nostre guerrer interior. Ens ajuda a reconèixer l'espasa que portem, a través d'ell ens reafirmem i defensem el nostre projecte de vida. Es fa càrrec de les nostres defenses, i per tant del nostre sistema immunològic.

ESTRUCTURA DE LA CARTA.

La carta natal es divideix en dotze signes i dotze cases, cada casa correspon a un dels aspectes de la nostra vida, la nostra personalitat, els nostres recursos, la nostra manera de pensar, la nostra llar, els nostres fills i creativitat, la nostra feina, la nostra parella, la nostra part oculta i la nostra transformació, els nostres viatges llargs, estudis superiors, la nostra vocació, els nostres amics i projectes, el nostre inconscient col · lectiu i intuïció.

És per això que per arribar el més amunt possible amb el nostre projecte de vida haurem desplegar nostres dotze signes, i realitzar les nostres dotze cases.

Hem d'aconseguir que cada un dels músics de la nostra orquestra que són els dotze signes, puguin tocar, sent nosaltres el director d'aquesta orquestra, la més bella simfonia de la vida.

 


            

TERAPIA FLORAL DE BACH

Una mica d’història:

 

Les Flors de Bach són un conjunt d’essències naturals emprades per tractar diferents estats emocionals, físics o mentals. Van ser descobertes pel Dr. Edward Bach entre els anys 1926-1934.

El Dr. Bach era un gran investigador, a més de metge i homeòpata. Va experimentar amb diferents flors fins trobar 38 remeis naturals, cadascun amb propietats curatives diferents per problemes emocionals, mentals i físics. Ja que segons la seva teoria, la malaltia física té un origen emocional, i si dos conflictes conviuen durant molt de temps, la malaltia del cos comença a aparèixer. Per tant en restaurat l’equilibri emocional, es restableix la salut. Fou d’aquesta manera que es desenvolupà la Teràpia de les Emocions.

Després de 70 anys, les flors de Bach han estat provades com un magnífic sistema per tractar els problemes físics, mentals i emocionals dels éssers vius.

Com funcionen?

El mètode es basa en l'ús de 38 naturals, derivats de les flors, que incideixen sobre les vibracions energètiques més subtils de l'home. Amb l'assimilació dels remeis, que no tenen efectes secundaris i no interfereixen amb els medicaments, s'obté una major resistència als trastorns físics, així com una major serenitat i acceptació d'un mateix.

Però per què precisament les flors?, Doncs perquè la vida de la planta es concentra en les seves flors i és que la flor on hi ha la llavor que després torna a la terra per regenerar de nou.

Així, podem apreciar com, en relacionar-nos amb les flors i la preparació dels remeis, actuem a través dels quatre elements fonamentals que regulen l'harmonia del nostre planeta:

-La terra, que proporciona a la flor suport i aliment, i a nosaltres ens dóna consciència i suport, sense la terra, no podríem existir, almenys tal com som ara.

-L 'aire, que ens alimenta.

-El foc, que s'expressa amb tota la seva força, a través també del sol que ens nodreix i ens regenera, i és un element indispensable en la preparació dels remeis.

-L 'aigua, que nodreix la planta i és determinant per a la vida de tot el planeta i també per a nosaltres, ja que el nostre cos està compost en un vuitanta per cent per aigua i, a més, perquè els remeis es preparen utilitzant l'aigua com a element base.

Així és com tota la naturalesa dels remeis s'expressa a través del vincle amb els quatre elements que es troben a la base de la vida mateixa i són, per tant, determinants i imprescindibles.

No hi ha curació possible si no va acompanyada per una actitud mental diferent, per la tranquil·litat i la felicitat interior.

L'única condició que ha de tenir en compte qui experimenta per sí mateix aquest mètode és que aprengui a reconèixer honestament els propis estats d'ànim, associar-los amb els remeis i confiar-hi per recuperar el benestar.

Bach considerava que aquestes flors pertanyen a un "ordre superior", ja que cadascuna d'elles canalitza una vibració energètica que respon perfectament a determinades característiques de l'ànim humà. Les 38 flors, per tant, es relacionen amb el pacient en funció d'un intercanvi energètic que podria definir-se com "espurna divina", o també com "potencial espiritual", i que es classifiquen d'acord amb aquest potencial.

Per tant, quan un obstacle s'interposa entre la nostra personalitat i el nostre potencial espiritual, el nostre camp energètic produeix una vibració distorsionada que, amb el temps, pot degenerar i activar un malestar de tipus físic.

L'objectiu prioritari de les flors és el de relacionar-se amb les nostres característiques bàsiques, per retornar-les a la seva primitiu equilibri i, per tant, i mitjançant la seva vibració energètica beneficiosa, recordant qui som i quines són les nostres autèntiques potencialitats.

Així, restablerts, podrem per fi tornar a assolir aquelles característiques primàries que formen el nostre bagatge de recursos, i que ens permeten reconèixer la nostra unitat i ens confereixen integritat.