Benvinguts

Què vol dir REEIXIR?

 

REEIXIR significa sortir bé una cosa que algú es proposa. Resorgir 

 

Què és REEIXIR?

 

És una sala de teràpies creada per a ajudar i donar les eines necessàries a tothom que vulgui i necessiti trobar una sortida als moments o situacions difícils, tant a nivell físic, emocional o mental. 


Bienvenidos

Qué significa REEIXIR?

 

REEIXIR significa salir airoso de algo que uno se propone. Resurgir 

 

Qué es REEIXIR?

 

Es una sala de terapias creada para ayudar y dar las herramientas necesarias a todas aquellas personas que quieran y necesiten encontrar una salida a los momentos o situaciones difíciles, ya sea a nivel físico, emocional o mental.

 T' informem que en aquest 2017 ha nascut un NOU REEIXIR, nova ubicació, nova forma i noves col.laboracions.

 

Nova Ubicació: Ens trobem al Carrer Rosselló 56, Sabadell, prop de l'estació Nord.

 

 Nova Forma: La vida ens fa canviar, madurar i créixer cada dia, i això és el que també li ha passat al nostre centre, ara no només trobaràs les teràpies holístiques de sempre sinó que també hi ha un espai de productes, on trobaràs gemmes, làmpares de sal i selenita, encensos, olis essencial, productes complementaris, cremes segons la medicina tradicional xinesa,.... Tot el necessari per la teva salut integral.

 

Noves Col.laboracions: De la mateixa manera que hem canviat la forma per fora, també ho hem fet per dins, aviat coneixeràs a les noves col.laboracions del centre que ampliaran l'oferta de teràpies i tractaments, com consulta de naturopatia, dietes, massatges, thetahealing, coaching, consulta de feng shui, terapia ayurvedica,  lectura de registres akashics, lectura de Carta Natal, shiatsu, massatges a 4 mans... 

 

 

 

Te informamos que en este 2017 ha nacido un NUEVO REEXIR, con nueva ubicación, nueva forma y nuevas colaboraciones.

 

Nueva ubicación: Nos encontrarás en la calle Rosselló 56, Sabadell. Cerca de la estación Norte.

 

Nueva forma: La vida nos hace cambiar, madurar y crecer cada día, y eso es lo que también le ha pasado a nuestro centro, ahora no sólo encontrarás las terapias holísticas de siempre, sino que también hay un espacio de productos, como gemas, lámparas de sal y selenita, inciensos, aceites esenciales, productos complementarios, cremas según la medicina tradicional china... Todo lo necesario para tu salud integral.

 

Nuevas Colaboraciones: Del mismo modo que hemos cambiado la forma por fuera, también lo hemos hecho por dentro, pronto conocerás a las nuevas colaboraciones del centro que ampliarán la oferta de terapias y tratamientos, como consulta de naturopatía, dietas , masajes, thetahealing, coaching,consulta de feng shui, terapia ayurvedica, shiatsu, masajes a 4 manos,  lectura de registros akashicos, lectura de Carta Natal,... 

 

 

Si voleu saber totes les activitats i l'agenda, només cal que cliqueu a aquest enllaç i vosaltres mateixos podreu incloure les cites.

 

http://app.bewe.co/reeixir/w/booking

 

Gràcies

 

 

 

Si queréis saber todas las actividades y poder pedir cita o reservar plaza directamente sólo debéis clicar en el siguiente enlace:

 

http://app.bewe.co/reeixir/w/booking

 

Gracias