Curs D'Iniciació a l'Astrologia Humanista. Nova Edició

Definició del Curs.

L'objectiu que persegueix tot curs de Astrologia és el d'aportar uns coneixements bàsics, perquè tota persona que hagi realitzat aquest estudi sigui capaç d'aixecar una Carta Natal, realitzar la seva interpretació i aplicacions pertinents.

 

 

La Astrologia és una ciència mil · lenària que ens ha estat transmesa al llarg dels anys per aquells savis que van dedicar tota la seva vida a estudiar-la i conèixer-la, amb la clara intenció de poder arribar a aplicar el màxim de possibilitats que aquesta aporta.

 

Només ells eren posseïdors de les "claus" d'interpretació i coneixement d'aquests complexos mapes, plens de símbols i signes amb significats tan profunds.

 

 

Podríem dir que és des de fa relativament pocs anys que l'Astrologia s'ha fet accessible a tot tipus de persones, de manera que avui en dia qualsevol individu amb suficient interès pot aprendre aquesta complexa ciència, o, si s'escau accedir a la consulta d'un astròlegexperimentat.

 

 

L'aparent dificultat d'aprenentatge de l'Astrologia ha vingut representant un obstacle perquè sigui considerada com una eina accessible a tot terapeuta.

El curs introductori que presentem representa una oportunitat per constatar, de manera simple, que l'Astrologia no constitueix un coneixement inaccessible sinó tot el contrari.


Programa del curs:

 

 

• Bases, principis i fonaments de l'Astrologia.

 

• Els Dotze Signes i les seves relacions florals de Bach.

• Distribució dels Dotze Signes.

• Els Planetes.

• Significació dels Planetes, amb les seves correspondències florals de Bach.

• Les Cases Astrològiques.

• Significació de les Cases Astrològiques.

 

A qui va dirigit.

A tota persona que senti interès per l'astrologia com eina pel coneixement o creixement personal, com a terapeutes que vulguin utilitzar l'astrologia com a eina terapèutica.


No cal tenir coneixements florals de Bach, tot i que es recomana tenir unes nocions de les flors.

 

En finalitzar el curs, s'entregarà un certificat d'hores realitzades.

 

Dates del curs.

El curs es realitzarà en quatre caps de setmana, un cada mes, l'horari és el dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h i diumenge de 10 a 14h.

 

Les dates són:

23 i 24 de Gener de 2016

20 i 21 de Febrer

12 i 13 de Març

16 i 17 d'Abril.

 

 

Com inscriure's

Per inscriure-us ho podeu fer enviant un missatge per aquesta web, o trucant al telefon 636100030, o enviant un email a reeixirten@gmail.com

Escribir comentario

Comentarios: 0