Taller quinzenal de Relaxació i Control d'estrés. GRATUIT

A partir del mes d'octubre, es posarà en marxa el taller GRATUIT de relaxació i control d'estrés.

 

En aquest taller teòric-pràctic, es donaran les eines necessàries per poder superar l'estrès i relaxar de manera fàcil en la nostra vida diària.

El Taller serà eminentment pràctic, encara que es reforçaran conceptes teòrics bàsics per promoure el canvi de la visió interior negativa que interfereix en el nostre benestar. Així, aprendrem a eradicar creences negatives, patrons limitants i sentiments i actituds que ens bloquegen i que interfereixen en la comprensió del correcte concepte de felicitat.
 

Practicarem amb tècniques diverses, des relaxacions, meditacions, visualitzacions, mudres, mantres, reiki, jocs de creixement personal ... amb la finalitat de reprogramarnos positivament, augmentar el propi poder interior, la seguretat, la confiança, l'autoestima i facilitar el canvi positiu en les nostres vides.

Si necessites i vols millorar el teu estat actual i augmentar el teu benestar, pots fer-ho venint a aquest taller quinzenal, el segon i quart dimecres de cada mes, començarà el dia 10 d'octubre i l'horari serà de 20h a 21h.

 

Per apuntar-t'hi només cal que m'enviis un email, reeixirten@gmail.com o em truquis per telèfon al 636100030.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0